Indul az iskolakezdési szezon az Auchanban: a minőség, az ár, a fenntarthatóság és persze a divat is belejátszik a választásba

  • augusztus 14, 2020

Füzetet, írószert és papírárut évente akár többször is, iskolatáskát és tolltartót pedig 2-3 évente veszünk az iskolás gyerekeinknek, derül ki az Auchan adataiból. Ahogy az is, hogy a felelős fogyasztói magatartás már a tanszervásárlásnál is érzékelhető. Az ár és a minőség mellett egyre fontosabb szempont lett a környezettudatosság is, a gazdag kínálatban mind többen keresik a környezetbarát termékeket. Az Auchan idei, minden igényt kielégítő tanszerválasztékában nagy hangsúlyt kap a fenntarthatóság.

olvass tovább

Népi Játék Napja!

  • október 09, 2019

Október 9-én Balatoni Kata szervezésében ismét a világ minden tájáról csatlakoznak a Népi Játék Napja kezdeményezéshez, melynek célja, hogy a diákok oktatásában a magyar népi játékok elnyerjék méltó helyüket.

olvass tovább

Sikerült a Magyar K2 Expedíció!

  • július 26, 2019

Hegymászó történelmet írt Suhajda Szilárd, aki a Magyar K2 Expedíció keretében elérte a Föld második legmagasabb hegycsúcsát, a 8611 méteres K2-t. Szilárd Klein Dáviddal indult három nappal ezelőtt a mindent eldöntő utolsó körre, de Dávid végül egészségügyi okokból nem mászott fel a csúcsra, az alaptáborból támogatta az expedíció sikerét. A „hegyek királyaként” is emlegetett kolosszus legmagasabb pontján még nem állt magyar, ráadásul Szilárd oxigénpalack és teherhordók nélkül érte el a nem mindennapi eredményt.

olvass tovább

A nyári hőség veszélyei

  • július 15, 2019

A nyári melegben jelentősen megnő a rosszullétek száma. Érdemes tehát odafigyelnünk a megfelelő folyadékbevitel mellett egyéb dolgokra is. Lássuk mik a különösebb veszélyei a kánikulának.

olvass tovább

New York és Párizs is a magyar mintát követi

  • május 10, 2019

Két nagyváros, Párizs és New York is magyarországi mintára rendezett lóversennyel egybekötött Food Truck Show-t az utóbbi években. Az ügető- és galoppversenyek világszerte nézőhiánnyal küzdenek, ezért figyeltek fel külföldön a magyar rendezvény sikerére. Az utóbbi négy évben megháromszorozódott a Kincsem Park látogatóinak száma és a fogadások forgalma, ami nagymértékben a gasztrofesztiválnak köszönhető.    

olvass tovább

Így előzd meg az arcod korai öregedését

  • április 27, 2019

Bármennyire is szeretnénk, az öregedést nem lehet elkerülni. Ennek ellenére vannak olyan módszerek, amivel késleltethetjük. Ilyenek például, ha vigyázunk a bőrünkre, vagy ha egészségesen étkezünk. Nagyon sok minden múlik rajtunk.

olvass tovább

'Sosem felejtem el, hogy ez egy életre szóló szerelem.' - A legszebb filmes vallomások

  • február 17, 2019

Az egyetlen dolog, ami mindennél fontosabb igazság a szerelemmel kapcsolatban az az, hogy bármilyen is legyen, mindig mondd ki, fejezd ki a másiknak az érzéseidet. Hiszen az életben sosem tudhatjuk, hogy mit szalasztunk el. A vissza nem térő alkalmakat pedig nem tudjuk már pótolni. Most olyan filmes szerelmi vallomásokat hoztunk el Nektek, melyek hűen tükrözik ezt az érzést.

olvass tovább

6 dolog, amit nem tudtál a kávéról

  • február 15, 2019

Egy jó kávé még akár egy borzalmas hétfő reggelt is képes kicsit szebbé varázsolni. Nagyon népszerű a lakosság körében, hiszen pont akkor ad energiát, amikor szükség van rá és a kávé szerelmesei imádják az ízét. Ha szereted a kávét, valószínűleg sok mindent tudsz is róla, mi felsorolunk 6 dolgot, amit jó eséllyel új információ lesz számodra.

olvass tovább