Már tudjuk, hogy Önnek melyik a kedvenc fánkja!

  • február 23, 2023

A farsangi időszak nem múlhat el fánk nélkül, és mi magyarok a tradicionális, otthon sütött, sárgabarackkal megtöltött szalagos fánkot szeretjük a leginkább. – legalább is ez derült ki a Reál legújabb kutatásából, amelyben közel 1400 felnőttet kérdeztek meg arról, hogy milyen fánkot kedvelnek leginkább.

olvass tovább

Pumpkin Spice Latte újrahasznosított anyagokból készült bögrében

  • szeptember 17, 2021

A Starbucks népszerű szezonális itala, a Pumpkin Spice Latte, ismét elérhető a kávézólánc üzleteiben. Az ősz legkedveltebb italának árából továbbra is 160 forint kedvezményt biztosít a vállalat, ha azt saját termoszba, reusable cup-ba, vagy a legújabb, újrahasznosított, egyszer használatos papírpoharakból készült Circular Cup bögrébe kérik a vendégek.

olvass tovább

Cukormentes bacon?! De miért lenne benne cukor?

  • június 17, 2021

Sokak számára meglepő lehet, de tény, hogy a polcokon található húsipari termékek nagyrésze kis mennyiségű hozzáadott cukrot is tartalmaz. Ez alól a bacon sem kivétel, a pácolás során márkánként változó mennyiségben némi cukor is felhasználásra kerül. A tudatosan táplálkozóknak viszont jó hír, hogy a magyar piacon is megtalálhatóak „cukormentes" bacon termékek. Ezt legbiztonságosabban úgy állapíthatjuk meg egy termékről, amelyek összetevői között nem csak önmagában a cukor nem szerepel, de a dextróz és a maltodextrin sem, azaz a hozzáadott cukrok.

olvass tovább

Körtés-grapefruitos pite mandulakrémmel

  • június 01, 2021

Pár hete a kezembe akadt egy híres francia cukrász szakácskönyve. Abban találtam ezt a receptet. Nem voltam elsőre biztos benne, hogy a grapefruit és a körte párosítás nyerő lesz, de ahogy meséltem erről a pitéről a barátaimnak mindenki azonnal meg akarta kóstolni. Igy győzött az édességimádók tömege. Megsütöttem! És nagyon jó döntés volt!

olvass tovább

Ínycsiklandó reggelik, avagy mivel kezd a napodat

  • május 29, 2021

A reggeli fontos részét képezi a napunknak, így nem árt a lehető legtartalmasabb ételeket fogyasztanunk. A lista tartalmazza a legínycsiklandozóbb és egyben legnépszerűbb reggeli fogásokat, így ha ezek közül készítjük el valamelyiket, akkor egészen biztosan jól indul majd a napunk.

olvass tovább

A SodaStream bemutatja az otthoni felhasználásra való PepsiCo szörpcsaládot

  • május 21, 2021

A világ vezető szódagépgyártója, a SodaStream tavaly kezdte meg a PepsiCo szörpök forgalmazását négy európai országban, Norvégiában, Svédországban, Németországban és Franciaországban. A vállalat idén folytatja az új ízek bevezetését olyan európai piacokon, mint például Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Csehország, illetve Magyarország. A SodaStream szódavízkészítő gépekhez elérhető Pepsi szörpcsalád olyan népszerű ízeket foglal magában, mint a klasszikus Pepsi, a Pepsi Max, a 7up, 7upFree, a Mirinda és a Mirinda Light. Az új termékek már elérhetők a boltok polcain.

olvass tovább

Könnyed ebéd: Cézár saláta

  • június 17, 2020

A Cézár saláta talán a legkedveltebb a saláták körében, és ezerféleképpen el lehet készíteni. Ezúttal Angela Nilsen egészségesebb és finomabb verziója kerül bemutatásra.

olvass tovább

Íme 5 gasztrotipp, ami átmelegíti tested, lelked

  • október 03, 2019

Az ősz megérkeztével, a ködös, esős napok során nincs is jobb lélekmelengető, mint egy forró, gyümölcsös pite, egy nagy csésze, gőzölgő forrócsoki vagy egy ízletes leves. Most összegyűjtöttünk 5 fantasztikus receptet, melyek tökéletesen illeszkednek az évszak hangulatához, messzire űzik a depressziót és garantáltan átmelegítik testünket és lelkünket.

olvass tovább