Kombi újratöltve - Kia Proceed 1,4 turbó

  • augusztus 04, 2020

A Kia és a Hyundai márkaépítése és fejlődése azt hiszem tankönyvi példa lesz pár éven belül az összes marketing iskolában. Tudatosság és az ebből fakadó sikeresség tökéletesen nyomon követhető náluk és talán nem is lehet ennél jobban csinálni.

olvass tovább

Tökéletes alternatíva – Jaguar E-Pace 2.0d R Dynamic S

  • augusztus 01, 2020

Meg szoktunk ijedni, ha egy tradicionális márkát felvásárol egy ázsiai cég. De ahogyan a Volvonál, amelyet szintén a Ford birtokolt korábban, úgy a Jaguarnál sem történt semmi negatív változás, miután a Tata Motors tulajdonába került, sőt! A márka arculata megmaradt, miközben alkalmazkodott a jelenkor formai követelményeihez és láthatóan van pénz a fejlesztésre is.

olvass tovább

Nem csak nevében nagy – Opel Insignia Grand Sport Gsi

  • július 30, 2020

Régen volt, 2017-et írunk. Az Opel történetében legalább két komoly fordulat történt ebben az évben. Talán a legfontosabb, hogy a GM eladta az Opelt a PSA csoportnak, azaz ismertebb nevén a Peugeot-nak. A másik, szintén említésre méltó esemény, hogy megjelent az Insignia második generációja, egyszersmind a márka utolsó olyan modellje, amelyet még nem a Peugeot csoport formai irányzata határozott meg.

olvass tovább

SUV francia módon - Peugeot 2008 1.2 GT Line

  • július 28, 2020

A Covid-19 járvány karantén időszaka előtt pár nappal még maszk nélkül láthattuk a Peugeot 2008-at, ugyanis akkor volt a hivatalos sajtóbemutató. Vészterhes időszak következett ez után az autó kereskedelmében és természetesen a gazdaság más pontjain is, amely mind a mai napig érezteti hatását. Ahhoz, hogy a vásárlói kedv visszajöjjön, talán pont ilyen autókra van szükség.

olvass tovább

Hurrá itt a nyár! – VW T-Roc Cabriolet

  • július 23, 2020

A Volkswagen autóit rendszeresen azzal bélyegzik meg, hogy unalmasak. Sokszor hallhatjuk, hogy tucat autókat gyártanak. Nem vagyok az ügyvédje a cégcsoportnak (sajnos), de hosszasan tudnám sorolni az ellenpéldákat. Felsorolás helyett viszont legyen szó inkább a valóságról: itt a T-Roc tető nélkül!

olvass tovább

Gondoskodó szeretet – Ssangyong Tivoli DLX 1.5 GDI

  • július 21, 2020

Elképzelhető, hogy azért, mert sokat foglalkozom vele, de mára teljesen megszoktam a Ssangyong formavilágát. Ezzel nem vagyok egyedül, hiszen egyre népesebb az a tábor, aki ezt a márkát választja. Nem teszi ezt rosszul, hiszen nincsen racionális indok, hogy miért ne tegye. Jó az ára és gazdagon felszerelt. De a Tivoli mára ennél több.

olvass tovább

Egy őszinte autó – Ford Mustang GT 5.0 V8 450LE

  • július 11, 2020

Talán az egyik legnehezebb dolog egy ikonról, egy legendáról leírást készíteni, hiszen majd mindenki ismeri, évtizedek óta, egészen pontosan 55 éve az amerikai életérzés megtestesítője. Rengeteg ember bakancslistáján szerepel és ez egyáltalán nem véletlen.

olvass tovább

Feladja a leckét – Ssangyong Rexton G4

  • július 08, 2020

Megújult a Sssangyong Rexton G4, a márka zászlóshajója, így kapva-kaptam az alkalmon, hogy újra beleülhessek. Sokan meglepődhetnek ezen, hogy miért örültem ennek ennyire, hogy egy kevéssé ismert márkát újra tesztelhetek. Remélem a cikket követően mindenkiben eloszlanak a kérdőjelek.

olvass tovább

Városban otthon - Nissan Leaf 2018 használtteszt

  • július 03, 2020

A széles tömegek számára tette le az elektromos autózás alapjait a Nissan 2010-ben. Mind a mai napig a legtöbbet eladott elektromos típus a Leaf, bár vezető pozíciójából a Tesla 3 valószínűleg hamarosan kiütheti. Akárhogy lesz, a Nissan Leaf-nek sokat köszönhetünk, hiszen egy új szegmenst teremtett. 2017 óta már a második generációnál tartunk.

olvass tovább