Így fuss télen: 4 tipp, ha a hideg időben is futócipőt húznál

  • december 17, 2022

Télen futni egyáltalán nem lehetetlen, sőt szükséges ahhoz, hogy egész évben megőrizzük jó formának. A hidegben, sötétben, gyakran latyakos időben való edzésnek azonban megvannak a maga speciális szabályai, amelyeket mindenkinek érdemes betartania. A világ vezető futómagazinja, a Runner's World magyar kiadása hasznos tippekkel látja el azokat, akik a téli hónapokban sem szeretnék hanyagolni kedvenc sportjukat.

olvass tovább

Vízfogyasztással akár elejét is vehetjük a karácsonyi súlygyarapodásnak

  • december 02, 2021

A karácsonyi időszakban könnyebben szaladhat fel ránk néhány plusz kiló a családi falatozások alkalmával. Azonban egy kis odafigyeléssel és megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztásával csökkenteni tudjuk a súlygyarapodás mértékét, és megelőzhetjük számos folyadékhiány okozta panasz kialakulását is. Idén ebben a Mizse ásványvíz és Pangl-Szarka Dorottya dietetikus segít hasznos tippekkel és tanácsokkal.

olvass tovább

Most tervezed a nyaralást? Mutatjuk a legjobb úticélokat!

  • július 29, 2021

Az elmúlt hónapokban újra felpezsdült az élet, és sokan már eddig is kihasználták, hogy újra szabadabb az utazás. Vannak azonban olyanok, akik inkább a nyár végére vagy őszre időzítik a külföldi pihenést. Nekik adunk most tippeket, hiszen egyáltalán nincs késő, hogy olyan külföldi városok felé vegyük az irányt, amelyek a Budapest Airportról közvetlen járattal is elérhetők.

olvass tovább

Koronavírus és cukorbetegség: életmentő tippek és szabályok!

  • május 01, 2020

Az eddigi tapasztalok szerint az életkor és a társuló krónikus betegségek is jelentős szerepet játszanak a koronavírus okozta betegség lefolyásában, és a fokozottan veszélyeztetett csoportok közé tartoznak a cukorbetegek is. Sokakat érintő kérdés ez, hiszen ma Magyarországon közel 800 ezer diagnosztizált diabéteszes él, 2027-re pedig becslések szerint akár minden 10. magyar küzdhet ezzel az anyagcserebetegséggel. Vajon mit tudunk eddig a COVID-19 és a diabétesz kapcsolatáról, és hogyan vészelhetik át a járványidőszakot a cukorbetegek?

olvass tovább

Pénzügyi kisokos nőknek

  • március 26, 2019

A nőkről mindig azt mondják, hogy nem értenek a pénzhez. Nem tudják beosztani, hamar elszórják értelmetlen dolgokra (leginkább ruhákra), és képtelenek a spórolásra. Abban talán van igazság, hogy mi hamarabb esünk kísértésbe a kirakatok láttán, mint egy férfi. Ugyanakkor vannak módszerek, amik segítenek abban, hogy okosan, tudatosan költsünk, hogy mi is maximálisan kézben tudjuk tartani a pénzügyeinket.

olvass tovább

Így előzd meg a feszült helyzeteket a munkahelyeden

  • február 14, 2019

A munkahely az a közeg, ahol kötelező jelleggel el kell tölteni a napod harmadát. Ez túl sok időt jelent ahhoz, hogy rosszul érezd magad ott. Sok tényező alapozza meg a hangulatot, de ami rajtad múlik, azt ne legyél rest megtenni. Ehhez hoztunk neked néhány ötletet.

olvass tovább