Utolsó előtti pillanat – Toyota Yaris 1,5 TNGA

  • december 09, 2020

Több mint 20 éve már, hogy a Yaris közöttünk van és immáron negyedik generációjához érkezett. Az egyik legsikeresebb kisautó életében, formájában igazán sok hullámhegy és hullámhegy váltotta egymást, kereste az útját és talán ezzel a modellváltozattal újra meg is fogja találni.

olvass tovább

A piac szava – Toyota Proace City Van Active 1,5D 130Le

  • október 13, 2020

A Toyota a világ legnagyobb autógyára (néha a második) és ugyan rendelkezik kisebb almárkákkal, de abban mindenképpen egyedülálló, hogy zömmel egyetlen brand alatt értékesíti a járműveit. Lehet ezért, lehet más oka van, de biztosan jó fülük van a vásárlói igények feltérképezésére.

olvass tovább

A mindenes – Toyota Corolla Trek

  • augusztus 29, 2020

A kompakt szegmens egyik legmeghatározóbb modelljéről, a világ legismertebb autójáról azt hihettük nem lehet újabb bőrt lehúzni. Amikor megtudtam, hogy Corolla Trek teszt fog következni, kicsit ásítottam és bevallom flegmán meghúztam a vállam. Nem azért, mert bajom van vele, mert igazán jó autó a Corolla, de azt hittem csak ennyi lesz a cikk tartalma. És micsoda meglepetés….

olvass tovább

Csak hátra ne kelljen ülni – Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive

  • április 06, 2020

Szinte a világ valamennyi pontján kapható, sőt még a neve is azonos minden országban. Az egyik legmegosztóbb formavilágú autó, ami jelenleg fut az utakon. Európában a 6. legnépszerűbb kompakt kategóriájú SUV, amelyből a gyártás kezdete óta évente több mint 100e darab talál gazdára. Igen, ez a C-HR.

olvass tovább

Semmi sem az, aminek látszik – Toyota Supra

  • december 22, 2019

A Supra szinte egyidős velem, szóval azt is mondhatom, hogy együtt nőttünk fel. Az már egy másik kérdés, hogy a Suprát sokkal többen ismerik, mint engem és egészen valószínű, hogy többen vágynak egy Suprára, mint rám - de ez pusztán genetika és ezért nem haragszom senkire.

olvass tovább

Megveheted a nyugalmat

  • december 04, 2019

Legyártottak 44 millió darab Corollát de még soha nem jutott eszembe, hogy kellene egy ilyen, vagy egyszerűen csak ki kellene próbálni. Egészen egy késő őszi nyaralásunkig, ahol a parkolóban egy új, fehér Corolla Sedant pillantottam meg. „Ki az, aki ehelyett Lexust vesz?” Kérdeztem a párom. „Milyen jól néz ki ez az autó?! Na, egy ilyen kellene.” Működik a vonzás. Most itt áll a ház előtt. Az első métereket már megtettük. Nem egy Kardashian lány, inkább egy Kate Middleton. Elegáns, kimért, jószívű és megbízható.

olvass tovább

Először Kínában érkeznek az elektromos Toyoták

  • május 02, 2019

A világ legzöldebb autógyártója, a környezetbarát hibrid elektromos modelljei révén prémium márkájával, a Lexusszal együtt a világszintű részben- vagy teljesen elektromos eladások több mint egyharmadát jegyző Toyota korábban bejelentett stratégiájának megfelelően 2020-ban Kínában debütál első akkumulátoros elektromos modelljeivel. A vállalat bemutatta a kínai piacra jövőre érkező C-HR és IZOA akkumulátoros elektromos modelleket, és egy kínai kutatási központja által fejlesztett BEV tanulmányt, a RHOMBUS-t is.

olvass tovább