A nehéz kérdés – Suzuki SX4 S-Cross GLX vs. Suzuki Vitara GLX

  • január 16, 2021

A Suzuki eladásaival Magyarország legnépszerűbb márkája, sőt a legkedveltebb 3 típus közül kettőt is a Suzuki ad. Ez a két modell pedig nem más, mint a Vitara és az SX4 S-Cross. Külön-külön már teszteltük őket, de most arra voltunk kíváncsiak, hogy melyiket miért érdemes vásárolni. A statisztika szerint a Vitara a legjobb választás, legalábbis ebből fogy a legtöbb, de vajon minden szempont szerint ez a nyerő?

olvass tovább

Szerepek – Suzuki Ignis 1,2 Hybrid GLX

  • szeptember 03, 2020

Lenyom, leszorít, bemutat. Letol, lesajnál, semmibe vesz. Miért kapom mindezt, hiszen ugyanaz vagyok, aki tegnap még a Maseratival ment a belső sávban 140-nel. Most is ezzel a tempóval haladok és ugyanúgy előzöm a lassabbat, aki 100-zal vánszorog az M7 bevezető szakaszán. De miért?

olvass tovább

Nemcsak a húszéveseké a világ – Suzuki Jimny újratöltve

  • augusztus 26, 2020

Nagyon kevés alkalommal fordul elő, hogy visszamegyünk az importőrhöz, és a „légyszi-légyszi adjátok még oda nekünk ezt a kocsit” mondatot kimondjuk. Szám szerint eddig egyszer fordult elő, méghozzá a Suzuki Jimny esetében. Nem fényűző és nem is attól lopja be magát a szívedbe, hogy tele van extrával. Egyszerűen csak visszahoz valamit, amely a mai autógyártásból már kiveszett.

olvass tovább

A mini Hummer – Suzuki Jimny

  • május 29, 2020

Az egyre bővülő vezetést támogató rendszerek, kütyük, olyan mértékben a hétköznapok részévé váltak 10-15 év alatt, hogy el is felejteni lassan, hogy milyen az igazi vezetési élmény. A Jimny olyan, régen elfelejtett érzéseket hozott elő, amit akkor éreztem, amikor megszerettem magát a vezetést.

olvass tovább

A városi vagány – Suzuki Swift 1.2 GLX CVT

  • április 10, 2020

Vannak dolgok, amik nem változnak. A rendszerváltást követően a legnépszerűbb autó volt a piacon, az úgynevezett „a mi autónk” és most, hogy már a Vitara és az S-Cross a miénk, mégsem veszített abból a vonzerőből, amit sokan szerettek benne. Sőt erre az alapra tett rá jó pár lapáttal a Suzuki.

olvass tovább

Az optimum – Suzuki Vitara GLX Hybrid AllGrip

  • március 21, 2020

Vezettem már nagyobbat, szebbet, gyorsabbat, kényelmesebbet. De nem ez a kérdés, hiszen mindig minden fokozható. Ennél sokkal izgalmasabb kérdés, hogy mennyi pénzért, mit kapunk. A Vitara pedig kellőképpen szép, kényelmes, jól megy és a méretei is ideálisak.

olvass tovább

Nem p*cimágnes, de… Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid GLX

  • március 15, 2020

Azt hiszem senkinek nem kell bemutatni sem a Suzuki márkát, sem annak magyarországi történetét. Szinte a rendszerváltás óta az életünk és közlekedésünk szoros részese minden Suzuki. Kezdetben a Swift modellek készültek Esztergomban, majd egyre több, nagyobb modellek kerültek le a hazai gyártószalagról.

olvass tovább