Ínycsiklandó reggelik, avagy mivel kezd a napodat

  • május 29, 2021

A reggeli fontos részét képezi a napunknak, így nem árt a lehető legtartalmasabb ételeket fogyasztanunk. A lista tartalmazza a legínycsiklandozóbb és egyben legnépszerűbb reggeli fogásokat, így ha ezek közül készítjük el valamelyiket, akkor egészen biztosan jól indul majd a napunk.

olvass tovább

A 8 legfurcsább dolog New York-ban

  • május 12, 2021

Reggeltől estig lehetne a kulturális, szokás vagy éppen ízlésbeli különbségeket sorolni Európa és Amerika között. A korábbiakban már összegyűjtöttem a 11 legmeglepőbbet, amivel itt találkoztam, azonban közben további furcsaságok jöttek velem szembe, így született meg az újabb lista.

olvass tovább

A 11 legmeglepőbb dolog New York-ban

  • március 25, 2019

Reggeltől estig lehetne a kulturális, szokás vagy éppen ízlésbeli különbségeket sorolni Európa és Amerika között, azonban az itt következő sorokban szeretnék kiemelni 11 olyan dolgot, amit a leginkább érdekesnek találok New York-ban. Nem merem állítani, hogy ez mind így történik az egész kontinensen, mint ahogyan azt sem, hogy ezek nem lehetnek esetleg jellemzőek valamelyik európai nagyvárosra, azonban úgy gondolom, hogy ezek azok, amelyek más, hozzám hasonló kulturális és szociális környezetben élő emberek számára is érdekesek lehetnek.

olvass tovább

6 dolog, amit nem tudtál a kávéról

  • február 15, 2019

Egy jó kávé még akár egy borzalmas hétfő reggelt is képes kicsit szebbé varázsolni. Nagyon népszerű a lakosság körében, hiszen pont akkor ad energiát, amikor szükség van rá és a kávé szerelmesei imádják az ízét. Ha szereted a kávét, valószínűleg sok mindent tudsz is róla, mi felsorolunk 6 dolgot, amit jó eséllyel új információ lesz számodra.

olvass tovább