Gondoskodó szeretet – Ssangyong Tivoli DLX 1.5 GDI

  • július 21, 2020

Elképzelhető, hogy azért, mert sokat foglalkozom vele, de mára teljesen megszoktam a Ssangyong formavilágát. Ezzel nem vagyok egyedül, hiszen egyre népesebb az a tábor, aki ezt a márkát választja. Nem teszi ezt rosszul, hiszen nincsen racionális indok, hogy miért ne tegye. Jó az ára és gazdagon felszerelt. De a Tivoli mára ennél több.

olvass tovább

Feladja a leckét – Ssangyong Rexton G4

  • július 08, 2020

Megújult a Sssangyong Rexton G4, a márka zászlóshajója, így kapva-kaptam az alkalmon, hogy újra beleülhessek. Sokan meglepődhetnek ezen, hogy miért örültem ennek ennyire, hogy egy kevéssé ismert márkát újra tesztelhetek. Remélem a cikket követően mindenkiben eloszlanak a kérdőjelek.

olvass tovább

A legpofásabb Ssangyong - Korando 1.5 TURBO

  • június 06, 2020

Az elmúlt hónapokban végig teszteltük a teljes Ssangyong kínálatot. A Tivolitól a Rextonon át a Mussoig. Utoljára marad, de számomra messze nem az utolsó sorba kerül a listán a Korando. A márka jelenlegi kínálatának legeurópaibb megjelenésű modellje.

olvass tovább

I love it - Tivoli 1.5GDI

  • február 27, 2020

Nagyon nehéz az új és feltörekvő márkák helyzete, különösen azoké, amelyek mélyről indultak. Talán a leginkább így van ezzel a Ssangyong. Csúnya autókat gyártani, aztán egyszerre csak szépeket, vagy legalábbis elfogadható formájúakat, nem megy máról holnapra. Fizikálisan, ha az autógyárnak sikerül is, a vásárlók számára ennek az elfogadása sokkal lassabb folyamat.

olvass tovább