Így fuss télen: 4 tipp, ha a hideg időben is futócipőt húznál

  • december 17, 2022

Télen futni egyáltalán nem lehetetlen, sőt szükséges ahhoz, hogy egész évben megőrizzük jó formának. A hidegben, sötétben, gyakran latyakos időben való edzésnek azonban megvannak a maga speciális szabályai, amelyeket mindenkinek érdemes betartania. A világ vezető futómagazinja, a Runner's World magyar kiadása hasznos tippekkel látja el azokat, akik a téli hónapokban sem szeretnék hanyagolni kedvenc sportjukat.

olvass tovább

Tag Heuer: Új Aquaracer Professional 200

  • március 03, 2022

A TAG Heuer az Aquaracer Professional kollekciót az Aquaracer Professional 200 modellel bővíti, mely egy letisztult, stílusos, minden körülmény között viselhető luxus karóra, mely a svájci órakészítő cég négy évtizeddel ezelőtt indult sportórákat gyártó hagyományának méltó folytatása.

olvass tovább

Lerántjuk a leplet: 5 hiba, amitől hatástalan lesz az edzés

  • május 31, 2021

Újra belevágnál az edzésbe, és jól szeretnéd csinálni? Vagy épp ellenkezőleg, már egy ideje végzed a gyakorlatokat, mégsem látod az eredményt? Akkor ez a cikk Neked készült, íme azok a jellemző hibák, melyek megakadályozhatják, hogy az edzések elérjék a céljukat – szakértő tippjeivel.

olvass tovább

Leonparádé – Seat Leon kombi 1.5 TSI DSG mHEV

  • május 16, 2021

A Seat sok évnyi mélyrepülés után újra a fény felé tör és igyekszik visszaszerezni azt a pozícióját, amelyet sok éven keresztül birtokolt és ami eredendően az övé. A sportos márka, amely megjelenésében, dinamizmusában más, mint a VW konszern többi tagja. Elérhető árával inkább a tömegek felé nyit, de azokat érinti meg, akiknek többet jelent az autózás, mint csupán annyit, hogy A pontból B-be jussanak.

olvass tovább

Kulisszatitkok a legformásabb sztároktól: ezt (t)eszik a tökéletes alakért!

  • április 08, 2021

Az egészséges táplálkozás és a bomba forma a sztárok és sportolók életének természetes része. Megesik azonban, hogy bizonyos időszakokban még ők is nehézségekbe ütköznek ezen a téren. Kiss Virágnak szülés után a hajhullás okozott problémát, még Molnár Péter szigorú diétájába is becsúszik néha egy kis bűnözés, Kucsera Gábort pedig nemrég két hétre ledöntötte a koronavírus. Nézzük, milyen trükköket vetnek be a sztárok, hogy elhárítsák az akadályokat!

olvass tovább

Kiderült, hogy mit és miért sportol a magyar

  • október 09, 2020

A magyar felnőttek – ha tehetnék – szívesebben sportolnának gyakrabban és hosszabb ideig, de az ideálisnak gondolt mennyiség is csupán a WHO ajánlásában megfogalmazott minimummal mérhető össze. A rendszeres testmozgást végző honfitársaink jellemzően egyedül, az utcán vagy az otthonukban sportolnak, a mozgást pedig elsősorban egészségmegőrzési, állóképesség-javítási és stresszlevezetési céllal űzik – állapítja meg a Rexona reprezentatív országos kutatása, amely a magyarok sportolási, testmozgási szokásait vizsgálta.

olvass tovább

Nem csak nevében nagy – Opel Insignia Grand Sport Gsi

  • július 30, 2020

Régen volt, 2017-et írunk. Az Opel történetében legalább két komoly fordulat történt ebben az évben. Talán a legfontosabb, hogy a GM eladta az Opelt a PSA csoportnak, azaz ismertebb nevén a Peugeot-nak. A másik, szintén említésre méltó esemény, hogy megjelent az Insignia második generációja, egyszersmind a márka utolsó olyan modellje, amelyet még nem a Peugeot csoport formai irányzata határozott meg.

olvass tovább

A városi ékszerdoboz – Az elektromos Mini

  • június 12, 2020

Nem kérdés, a Mini ideális alap, hogy elektromost csináljanak belőle. A Mini mindig is kilógott a sorból. Egyedi, sportos és trendi autókat látunk magunk előtt, ha kimondjuk ezt a nevet. Az elektromos változat minden tulajdonságot megtartott, amitől a „Minisége” megmaradt, miközben a meghajtást villanymotor végzi.

olvass tovább