A teljesség varázsa - Volvo XC40 plug-in hybri

  • október 03, 2020

A 2018-as év autója immáron plug-in hybrid változatban is kapható, ezzel kiegészült és teljessé vált a Volvo kínálatában a zöld rendszámmal kapható autók listája. De vajon megéri-e a borsos felár, mit tartogat az XC40 ebben a változatban? Oldalunkon járt már két használt Volvo is (az XC70, illetve egy XC90), de új autóként ez a változat volt az első. Így a fenti kérdés megválaszolásán kívül nagy izgalommal vártuk az XC40-et.

olvass tovább

Tökéletes alternatíva – Jaguar E-Pace 2.0d R Dynamic S

  • augusztus 01, 2020

Meg szoktunk ijedni, ha egy tradicionális márkát felvásárol egy ázsiai cég. De ahogyan a Volvonál, amelyet szintén a Ford birtokolt korábban, úgy a Jaguarnál sem történt semmi negatív változás, miután a Tata Motors tulajdonába került, sőt! A márka arculata megmaradt, miközben alkalmazkodott a jelenkor formai követelményeihez és láthatóan van pénz a fejlesztésre is.

olvass tovább

Biztonságos mindenes - XC 70 Momentum 2.4 D4 AWD

  • január 24, 2020

Biztos lehetne rajta vitatkozni, de szerintem a Volvo által képviselt értékek és tulajdonságok leginkább az XC70-ben egyesülnek. A tesztelt XC70 maga a tradicionális Volvo. Biztonságos, kényelmes, tágas és egyáltalán nem hivalkodó.

olvass tovább