Tag Heuer: Új Aquaracer Professional 200

  • március 03, 2022

A TAG Heuer az Aquaracer Professional kollekciót az Aquaracer Professional 200 modellel bővíti, mely egy letisztult, stílusos, minden körülmény között viselhető luxus karóra, mely a svájci órakészítő cég négy évtizeddel ezelőtt indult sportórákat gyártó hagyományának méltó folytatása.

olvass tovább

Az egyik legnépszerűbb filmsztrá lett a TAG Heuer új márkanagykövete

  • október 21, 2021

Ryan Gosling egy olyan színész, akit nem könnyű kategorizálni. A „Drive-Gázt!” című filmben merengő sofőrként láthattuk, míg az Oscar-díjra jelölt „Kaliforniai álom” című filmben énekes és táncos tudásáról tett tanúbizonyságot. Szerepeiben találunk közös jellemzőket: vakmerőség, szembenézés az állandó kihívásokkal, és az előtte álló lehetőségek megvalósítása. 

olvass tovább

A TAG Heuer Aquaracer újjászületése

  • augusztus 25, 2021

Az Aquaracer visszatért! A TAG Heuer hétköznapokon is viselhető luxus karórája megújult kivitelben, új anyagok felhasználásával kelt ismét életre azok számára, akik szeretik az aktív, stílusos karórákat, feszegetik a határaikat és a tenger szerelmesei.

olvass tovább

Új wellness alkalmazás a TAG Heuer Connected órájában

  • június 10, 2021

A TAG Heuer svájci luxus órakészítő márka immár öt éve jelen van a magas színvonalú okosórák világában. A cég egy új Wellness alkalmazást mutat be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a napi aktivitásuk egyszerű és hatékony követését. A legapróbb lépésektől a legmegerőltetőbb edzésig motivációt ad, hogy viselője a legjobb formáját nyújthassa, miközben élvezi az aktív és egészséges életvitelt.

olvass tovább