Leonparádé – Seat Leon kombi 1.5 TSI DSG mHEV

  • május 16, 2021

A Seat sok évnyi mélyrepülés után újra a fény felé tör és igyekszik visszaszerezni azt a pozícióját, amelyet sok éven keresztül birtokolt és ami eredendően az övé. A sportos márka, amely megjelenésében, dinamizmusában más, mint a VW konszern többi tagja. Elérhető árával inkább a tömegek felé nyit, de azokat érinti meg, akiknek többet jelent az autózás, mint csupán annyit, hogy A pontból B-be jussanak.

olvass tovább

Másképpen izgalmasak – VW Sharan és Seat Alhambra

  • december 11, 2019

Egyszerre írni két autó tesztjét komoly kihívás. A VW Sharanról és a Seat Alhambráról szól a cikk. A Seat Alhambráról és a VW Sharanról szól a cikk. És persze bolond, aki mindent kétszer mond, kétszer mond, de ez esetben persze senki sem az, hiszen a két autó szinte teljes mértékben megegyezik.

olvass tovább

Spanyol SUV hét személyre

  • június 12, 2019

Kipróbálhattuk a Seat Terracot, a spanyol autógyártó harmadik SUV-ját, amelyet elsősorban családi autónak tudunk nevezni, ugyanis 7 személy is kényelmesen elfér benne, ráadásul még így is rengeteg hely jut a csomagoknak. Ez így, a nagy nyári utazások előtt különösen jó hír lehet abban az esetben, ha valaki gyerekekkel és nagyszülőkkel vagy éppen barátokkal utazna.

olvass tovább