A leggyorsabb 208 - Peugeot e208

  • december 02, 2020

Az idei év a 208 benzines verziójával indult és igazán szerettük, egyáltalán nem csodálkoztunk rajta, hogy az idei év autója díjat is elnyerte. Így az elektromos változat tesztjére mi is nagy izgalommal készültünk.

olvass tovább

Nem csak nevében nagy – Opel Insignia Grand Sport Gsi

  • július 30, 2020

Régen volt, 2017-et írunk. Az Opel történetében legalább két komoly fordulat történt ebben az évben. Talán a legfontosabb, hogy a GM eladta az Opelt a PSA csoportnak, azaz ismertebb nevén a Peugeot-nak. A másik, szintén említésre méltó esemény, hogy megjelent az Insignia második generációja, egyszersmind a márka utolsó olyan modellje, amelyet még nem a Peugeot csoport formai irányzata határozott meg.

olvass tovább

SUV francia módon - Peugeot 2008 1.2 GT Line

  • július 28, 2020

A Covid-19 járvány karantén időszaka előtt pár nappal még maszk nélkül láthattuk a Peugeot 2008-at, ugyanis akkor volt a hivatalos sajtóbemutató. Vészterhes időszak következett ez után az autó kereskedelmében és természetesen a gazdaság más pontjain is, amely mind a mai napig érezteti hatását. Ahhoz, hogy a vásárlói kedv visszajöjjön, talán pont ilyen autókra van szükség.

olvass tovább

A zászlóshajó – Peugeot 508 SW GT Line 2.0 BlueHDI

  • március 10, 2020

Peugeot 508 második alkalommal jelent meg ilyen néven, miután az új névadási stratégia szerint a generációk száma növekszik, nem pedig a kategória (2-es, 3-as, 5-ös) mögötti szám, mint azt sok éven át megszokhattuk. Pontosan két éve 2018-ban mutatták be ezt a szériát a genfi autószalonon 5 ajtós és kombi változatban. Utóbbi az angol station wagon rövidítése alapján, SW jelzést kapott.

olvass tovább

Opel hangulat Peugeot kulccsal – Crossland X 1.5d Ultimate

  • március 07, 2020

A Crossland X az első olyan terméke az Opelnek, amely már a PSA (Peugeot/Citroen) fennhatósága alatt készült. Tehát mondhatjuk azt, hogy nagyon közeli rokonságban van a kis Opel crossover a Peugeot 2008-cal és a Citroen C3 Aircrossal. Viszont ez a rokonság csak papíron létezik, látványra és érzésre maradt minden hamisítatlan Opel.

olvass tovább

Simba visszatér – Peugeot 208 Active és GT line

  • január 14, 2020

A kis oroszlánkirály, hasonlóan, mint az 508-as, immáron nem kapott nagyobb számot, mint elődje, maradt a 208-as szám, de a számon kívül megváltozott minden. Most lehet túlzásnak hangzik, pedig tényleg nem az, a kis Peugeot új dimenzióba lépett.

olvass tovább