Akár fel is állhatsz benne – Opel Zafira Life L Business innovation

  • november 03, 2020

Az már biztos, hogy ha pár év múlva valaki véletlenül Zafira találkozót szervez, akkor nem lesz túlságosan egységes a felhozatal. Kevésbé fogja megérteni az arra tévedt bámészkodó, hogy mi történt 2019 után. A válasz pedig relatív egyszerű, az Opelnél akár kilenc személyes az új hét ettől az évtől kezdve.

olvass tovább

Melyik öltönyt válasszam? - Opel Grandland X 4Hybrid

  • augusztus 20, 2020

Az autógyártás és a döntések egyik legfontosabb meghatározója a hangulat és az érzés. Mit szeretnénk magunkból megmutatni, számtalan esetben fontosabb minden másnál. Hogy mit kapunk abban az adott csomagolásban az gyakran másodlagos, pedig árban, képességekben óriási különbséget rejt minden autó. A Grandland X Ultimate felszereltségét teszteltük, amely kiváló példája az előző gondolatoknak.

olvass tovább

Nem csak nevében nagy – Opel Insignia Grand Sport Gsi

  • július 30, 2020

Régen volt, 2017-et írunk. Az Opel történetében legalább két komoly fordulat történt ebben az évben. Talán a legfontosabb, hogy a GM eladta az Opelt a PSA csoportnak, azaz ismertebb nevén a Peugeot-nak. A másik, szintén említésre méltó esemény, hogy megjelent az Insignia második generációja, egyszersmind a márka utolsó olyan modellje, amelyet még nem a Peugeot csoport formai irányzata határozott meg.

olvass tovább

Opel hangulat Peugeot kulccsal – Crossland X 1.5d Ultimate

  • március 07, 2020

A Crossland X az első olyan terméke az Opelnek, amely már a PSA (Peugeot/Citroen) fennhatósága alatt készült. Tehát mondhatjuk azt, hogy nagyon közeli rokonságban van a kis Opel crossover a Peugeot 2008-cal és a Citroen C3 Aircrossal. Viszont ez a rokonság csak papíron létezik, látványra és érzésre maradt minden hamisítatlan Opel.

olvass tovább