Csonka András és Szenes Andrea kézen fogva ünnepeltek a Szenes Iván koncerten

  • szeptember 12, 2021

A hétvégén 11. alkalommal került megrendezésre Budapest egyik legnépszerűbb zenei rendezvénye. Több mint tízezren vettek részt a Szenes Iván tiszteletére tartott Jubileumi Emlékkoncerten. A dalköltő generációkon átívelő legismertebb dalait új köntösben adták elő a hazai művészvilág elismert sztárjai. Az egyedülálló és nagyszabású koncertet Bodrogi Gyula és Szenes Andrea műsorvezetése tette még szórakoztatóbbá és feledhetetlenné. M.Páll Zoltán szobrász által tervezett Szenes Iván Művészeti díjakat idén Kökény Attila, Csonka András és Körmendi Péter kapta.

olvass tovább

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek gyűjt az Együtt az Egészségügyért

  • április 10, 2020

Húsvéti Mosolydélután a Gyerekekért címmel rendez jótékonysági kézműveskedést és online gyermekkoncertet vasárnap az Együtt az Egészségügyért. A kezdeményezés a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet támogatja, amelyre a koronavírussal fertőzött gyermekek ellátása jelentős pluszterhet ró a járványügyi veszélyhelyzet idején. A stúdióminőségben közvetített húsvéti gyermekprogram nézőitől azt kérik a szervezők: támogassák az intézményt infúziós pumpák beszerzésében, melyek altatáshoz és lélegeztetéshez most nélkülözhetetlenül szükségesek.

olvass tovább

Első magyarként adott koncertet Havasi Balázs a világhírű londoni Wembley Arénában

  • október 30, 2019

Először köszöntötte magyar szó is a világ egyik leghíresebb koncerthelyszínének közönségét: Havasi Balázs első magyarként lépett fel vasárnap a Wembley Arénában. A telt házas koncert a londoni publikumot is elvarázsolta. Az idén tizedik születésnapját ünneplő produkcióra eddig világszerte több mint félmillió jegy kelt el; a magyar koncert-show a New York-i Carnegie Halltól a Sydney-i Operaházig mindenhol hatalmas sikert aratott. A HAVASI Symphonic december 7-én és 8-án, három alkalommal is látható és hallható lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

olvass tovább